Συνταγές με Χοιρινό
Συνταγή για Ζουμερές Μπριζόλες
στη Σχάρα με Σκόρδο και Δεντρολίβανο

Υλικά
Μαρινάρισμα: Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και το θυμάρι. Αλείφουμε καλά τις μπριζόλες με το μείγμα και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 30 λεπτά (ή ιδανικά 2-3 ώρες στο ψυγείο).
Προετοιμασία σχάρας: Ζεσταίνουμε πολύ καλά τη σχάρα ή το μαντεμένιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ψήσιμο: Τοποθετούμε τις μπριζόλες στη σχάρα και ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και γραμμές ψησίματος.
Στο τελευταίο λεπτό του ψησίματος, προσθέτουμε τα κομμένα σκόρδα και τα κλαδάκια δεντρολίβανου πάνω στις μπριζόλες για να τους δώσουμε έξτρα άρωμα.
Ξεκούραση: Αποσύρουμε τις μπριζόλες από τη φωτιά και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
Προετοιμασία σχάρας: Ζεσταίνουμε πολύ καλά τη σχάρα ή το μαντεμένιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ψήσιμο: Τοποθετούμε τις μπριζόλες στη σχάρα και ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και γραμμές ψησίματος.
Στο τελευταίο λεπτό του ψησίματος, προσθέτουμε τα κομμένα σκόρδα και τα κλαδάκια δεντρολίβανου πάνω στις μπριζόλες για να τους δώσουμε έξτρα άρωμα.
Ξεκούραση: Αποσύρουμε τις μπριζόλες από τη φωτιά και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
This is a useful post for finding broken links within the website, what about links pointing outwards that are broken? I can use a free web service but wondered if this was possible.
Great tool! I am using a redirect plugin to send all my 404’s to my home page but I think it’s slacking sometimes.